Leuk dat je in mij geïnteresseerd bent.

 

Niet gelukkig zijn in mijn baan in loondienst en een onvermijdelijke burn-out, heeft mij het inzicht gegeven dat het zo niet verder kon. Het roer moest definitief omgegooid worden.

Maar wat? En hoe? Een vraag die wij, als mens, ons zelf regelmatig stellen.

 

Om te beginnen ben ik bij mijzelf nagegaan, wat vind ik leuk? Waar krijg ik energie van?

En ik kan je zeggen, dat was best een dingetje. Ik ging in eerste instantie toch zoeken naar wat voor type onderneming en bijbehorende werkzaamheden ik mijzelf prettig zou voelen en waar ik graag en vol plezier voor zou willen werken.

Elke keer was er wel iets wat mij belemmerde om toch naar die ene functie te solliciteren, iets wat mij tegen hield.

 

Na een aantal maanden ploeteren ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het anders moest gaan benaderen. Welke werkzaamheden vind IK leuk? Waar wordt IK blij van?

Even nagaande aan wat ik voor werk deed, wat ik er wel leuk van vond en wat ik vanuit privé voor diverse stichtingen doe of deed, kwam ik eindelijk tot de conclusie dat mijn hart en ziel ligt bij het helpen van anderen met hun business.

 

En dan? Waar start ik? Waar kan ik ze mee helpen? Heb ik genoeg kennis om ze te helpen?

In 2018 heb ik het antwoord gevonden, ik wil ondernemers ontzorgen in hun online marketing.

Daar ik hier een expert in wil zijn, ben ik trainingen gaan volgen om mijzelf te ontwikkelen.

Mijn mening is dan ook dat je als ondernemer jezelf continue blijft ontwikkelen, je bent als ondernemer dan ook nooit uitgeleerd.

 

In April 2019 was het eindelijk zover, ik heb mijn certificaat mogen ontvangen en mag mijzelf nu High level VA noemen, een professional.

 

Eindelijk kan ik gecertificeerd verder gaan bouwen aan mijn eigen onderneming.

En weet je wat het leuke is aan dit werk? Je bent nooit uitgeleerd! Hoe geweldig is dat!

Dat is wat ondernemen voor mij ook is, je ontwikkeling in eigen handen hebben en mijn vaardigheden optimaal te kunnen benutten.

Zelf verantwoordelijk zijn voor het resultaat, door mijn vaardigheden en kwaliteiten in te zetten en daar andere ondernemers mee van kunnen laten profiteren.

Het zelf bepalen wanneer ik werk, waar ik werk en hoe ik werk. Dit alles om een optimaal resultaat te behalen.

 

Samenwerken met andere gepassioneerde ondernemers is mijn drijfveer. Elkaar kunnen helpen, want alleen gaan we het geen van allen redden.

Respect voor elkaar, een luisterend oor en elkaar goed aanvoelen zijn de basis voor succes!

Zie jij dat ook zo? Ik denk graag met jou mee en kijk er dan ook naar uit om samen met jou te kunnen werken aan jouw zichtbaarheid in de wereld van de Social Media!

 

Tot snel!!